Vloeren collectie

Bekijk onze uitgebreide collectie van PVC vloeren en gietvloeren, waaronder de populaire visgraat vloeren. Onze vloeren zijn van hoge kwaliteit en worden professioneel gelegd door onze ervaren vloerlegers. Laat u inspireren door ons aanbod en neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

PVC vloeren

Bent u op zoek naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw woning? PVC vloeren zijn een populaire keuze voor veel huishoudens. Ze zijn gemaakt van kunststof en zijn daardoor zeer sterk en waterbestendig. Daarnaast zijn PVC vloeren gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Bekijk ons aanbod van PVC vloeren en neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

Gietvloer

Bent u op zoek naar een vloer met een strak en modern uiterlijk? Een gietvloer kan hiervoor een perfecte keuze zijn. Gietvloeren zijn gemaakt van een vloeibare massa die op de vloer aangebracht wordt en vervolgens uithardt tot een stevige en gladde vloer. Dit maakt gietvloeren zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn gietvloeren verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs, zodat ze perfect aansluiten bij uw wensen en behoeften. Bekijk ons aanbod van gietvloeren en neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

Visgraat vloer

Een visgraat vloer is een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Dit type vloer bestaat uit planken met een visgraatpatroon, wat zorgt voor een karakteristiek en stijlvol uiterlijk. Visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout en PVC. Een visgraat vloer van PVC is bijvoorbeeld zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, wat het een populaire keuze maakt voor veel huishoudens. Bekijk ons aanbod van visgraat vloeren en neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

FAQ

Wat is een PVC-vloer?

Een PVC-vloer is een vloerbedekking gemaakt van kunststof, ook wel polyvinylchloride genoemd. Deze vloer is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk, en is daarom een populaire keuze voor veel huishoudens. PVC-vloeren zijn waterbestendig en gemakkelijk te reinigen, wat ze ideaal maakt voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers. Daarnaast zijn PVC-vloeren ook stoot- en slijtvast, wat ze geschikt maakt voor drukbezochte ruimtes. Bekijk ons aanbod van PVC-vloeren en neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

Is een PVC-vloer vloerverwarming geschikt?

Ja, een PVC-vloer is geschikt voor gebruik met vloerverwarming. PVC is een goede geleider van warmte, wat betekent dat de warmte goed over de vloer verspreid kan worden. Dit maakt een PVC-vloer een populaire keuze voor huishoudens die vloerverwarming gebruiken. Bovendien kan een PVC-vloer eenvoudig op de vloerverwarming gelegd worden, wat het een gemakkelijke en efficiënte keuze maakt. Neem contact met ons op voor advies op maat over het gebruik van PVC-vloeren met vloerverwarming en een passende offerte.

Wat is het verschil tussen klik- en plak-PVC?

Klik-PVC en plak-PVC zijn twee verschillende manieren om een PVC-vloer te leggen. Klik-PVC bestaat uit losse panelen die aan elkaar geklikt worden. Dit maakt het een gemakkelijke manier om een PVC-vloer te leggen, omdat de panelen eenvoudig in elkaar geklikt kunnen worden zonder gebruik te maken van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Plak-PVC daarentegen wordt op de vloer geplakt met lijm. Dit vereist meer tijd en precisie, maar het resultaat is wel een vloer die steviger en duurzamer is. Neem contact met ons op voor advies op maat over het leggen van een PVC-vloer, of het nu klik- of plak-PVC is.

Is er veel kwaliteitsverschil?

Er kan inderdaad verschil in kwaliteit zijn tussen verschillende PVC-vloeren. Het is daarom belangrijk om goed op te letten bij het kiezen van een PVC-vloer. Zoek naar vloeren die gemaakt zijn van hoogwaardig PVC-materiaal en die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Zo kunt u zeker zijn van een vloer die lang meegaat en goed presteert. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke PVC-vloer het beste bij u past.

Realiseer uw droomvloer

Laten we beginnen met het realiseren van uw droomvloer. Neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

Bel ons

Blijf op de hoogte

whatsapp-contact