Contacteer ons

Stuur een bericht

9 + 1 =

Frequently Asked Questions

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van klik-PVC?

Bij de aanschaf van klik-PVC is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Zoek naar vloeren die gemaakt zijn van hoogwaardig PVC-materiaal en die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Bekijk ook de garantie die wordt aangeboden op de vloer, zodat u zeker bent van een product dat lang meegaat. Verder is het handig om te kijken naar de dikte van de vloer, aangezien dikkere vloeren meestal steviger en duurzamer zijn. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke klik-PVC het beste bij u past.

Zitten er gevaarlijke stoffen in PVC vloeren?

PVC-vloeren kunnen bevatten stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, zoals weekmakers en phthalaten. Gelukkig zijn de meeste PVC-vloeren tegenwoordig vrij van deze stoffen, of bevatten ze in ieder geval lage concentraties hiervan. Het is daarom aan te raden om te zoeken naar PVC-vloeren met een keurmerk, zoals GEV Emicode EC1 of de milieukeurmerken Cradle to Cradle en Blue Angel. Dit garandeert dat de vloer voldoet aan hoge milieu- en gezondheidsnormen. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke PVC-vloer het beste bij u past.

Zijn pvc vloeren onderhoudsvriendelijk?

Ja, een PVC-vloer is zeer onderhoudsvriendelijk. Deze vloer is gemakkelijk te reinigen met een vochtige doek en milde reinigingsmiddelen. Dit maakt het onderhoud van een PVC-vloer snel en eenvoudig. Bovendien is een PVC-vloer stoot- en slijtvast, wat betekent dat deze lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft. Een PVC-vloer is daarom een populaire keuze voor veel huishoudens die op zoek zijn naar een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke PVC-vloer het beste bij u past.

Kan een klik PVC vloer tegen water?

Ja, een klik-PVC vloer is in staat om tegen water te bestand. Dit maakt het een geschikte keuze voor bijvoorbeeld de keuken of de badkamer, waar de vloer in aanraking kan komen met water. Wel is het belangrijk om te onthouden dat een klik-PVC vloer niet waterdicht is, en dat het daarom niet aan te raden is om de vloer te gebruiken in een ruimte waar er constant water staat. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke klik-PVC het beste bij u past.

Kan ik een klik PVC vloer leggen in een huurwoning?

Ja, het is mogelijk om een klik-PVC vloer te leggen in een huurwoning. Dit is een gemakkelijke manier om de vloer te vervangen zonder gebruik te maken van lijm of andere bevestigingsmiddelen. Wel is het belangrijk om toestemming te vragen aan de verhuurder voordat u de vloer gaat leggen. Dit is vooral van belang als u de vloer wilt vervangen door een ander type vloer dan wat er al lag. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke klik-PVC het beste bij u past.

Ik heb een geluidsnorm in mijn appartement. Is een PVC-vloer dan een goede optie?

Een PVC-vloer kan een goede optie zijn als u een geluidsnorm heeft in uw appartement. Dit type vloer is namelijk zeer geluiddempend, wat betekent dat het geluid dat door de vloer heen gaat sterk gereduceerd wordt. Dit kan zeer nuttig zijn als u bijvoorbeeld in een appartementencomplex woont en wilt voorkomen dat u last heeft van geluidsoverlast vanuit andere woningen. Neem contact met ons op voor advies op maat en om te kijken welke PVC-vloer het beste bij u past.

Realiseer uw droomvloer

Laten we beginnen met het realiseren van uw droomvloer. Neem contact met ons op voor advies op maat en een passende offerte.

Bel ons

Blijf op de hoogte

whatsapp-contact