Onze vloer projecten

Vanwege hun lange levensduur, gemakkelijk onderhoud en beschikbaarheid in verschillende kleuren en ontwerpen zijn PVC-vloeren een populaire keuze. Blader door ons assortiment en neem contact met ons op voor professioneel advies over welke PVC-vloer het beste bij u past.

PVC vloer in een ruime lichte ruimte

Een PVC vloer is een uitstekende keuze voor een ruime en lichte ruimte, zoals een grote woonkamer of een open ruimte. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in diverse tinten en stijlen, waaronder lichte kleuren die bijdragen aan een gevoel van ruimtelijkheid en lichtheid.

Visgraat door de volledige woning heen

Een visgraat vloer is een prachtige en klassieke keuze voor uw woning. Als u op zoek bent naar een tijdloze uitstraling, overweeg dan om een visgraat vloer door de volledige woning heen te laten leggen. Dit geeft een chique en elegante uitstraling aan uw interieur.

Lichte PVC vloer in grote woonkamer

Een lichte PVC vloer kan een goede keuze zijn voor een grote woonkamer, omdat het de ruimte groter doet lijken en het licht mooi reflecteert. Door te kiezen voor een PVC vloer in een lichte tint, kunt u een frisse en moderne uitstraling creëren in uw woonkamer. 

Bent u op zoek naar de realisatie van een project? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Maak uw droomvloer werkelijkheid.

Laten we samen aan de slag gaan om uw droomvloer werkelijkheid te maken. Wij bieden persoonlijk advies en stellen graag een offerte op maat voor u op. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.

Bel ons

Blijf op de hoogte

whatsapp-contact